Organització del contingut a Lied.cat

El contingut principal d'aquest web són els Lieder. Per afegir un Lied només cal omplir el formulari de creació de Lied.

Un segon contingut és el cicle. Com us podeu imaginar, és un conjunt de cançons. També podeu afegir un cicle amb el formulari pertinent.

Trobareu llistats de Lieder i cicles per tot el web. Si feu click sobre el nom d'un compositor o d'un poeta n'obtindreu un llistat de títols. A l'esquerra de cada títol verueu si es tracta d'un cicle o d'un lied.

tipus de contingut

També podeu tenir llistas de lieder o cicles per idioma. A l'esquerra del web, en gairebé totes les pàgines, hi veureu tres blocs, un a sobre l'altre, amb els títols Compositors, Poetes i Idiomes, que us serveixen per navegar pel contingut.

A la capçalera del web també hi veureu els enllaços als llistats alfabètics de Compositors, Poetes i Lieder, a més d'un menú a pàgines especials d'utilitat pels administradors del web i un menú d'accés a les pàgines d'ajuda.

Finalment, heu de tenir present que aquest és un projecte viu i col·laboratiu per ampliar-ne el seu contingut i millorar-lo. No dubteu a dir-hi la vostra!